Ana içeriğe atla

Abiye Elbiseler-Büyük Beden-Tunik Pardesu-Etek Modanisa'da


Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ MARKA
Modanisa.com
Abiye Elbiseler ve Büyük Beden
Siz değerli hanımlarımız için, artık daha farklı renk, desen, model ve kalıpta birçok tesettürlü abiye kıyafet seçeneğimiz mevcut.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuSİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Etek, Gömlek
Benotti etek ve pantolon etek modelleri Modanisa vitrinlerinde renk ve farklı model seçenekleri ile oldukça dikkat çekmektedir.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuSİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Tunik, Kap, Pardesü
Farklı kap çeşitlerini ayağınıza getiren Çağdaş Moda, sizlere yüksek kalitede hizmet vermektedir.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuSİTEYE GİT
Modanisa.com

Modern Kap Çeşitleri

Yaz aylarının kavurucu sıcakları, şimdiden kendini hissettirmeye başladı. Tesettürlü bir hanım olarak, güneş bir günde kapların hafif etkisiyle rahatça dolaşmak istemez misiniz?  Tesettürü bir yaşam biçimi olarak benimsemiş olduğunuz için, buna uygun tarzda yöneldiğiniz kıyafetler arasında, kapların önemi büyüktür. Neşeli, cıvıl cıvıl renklere sahip kaplar, modern kesimleriyle şıklığınızı tamamlar. Farklı kap çeşitlerini ayağınıza getiren Çağdaş Moda, sizlere yüksek kalitede hizmet vermektedir. Modanisa ailesinin bir parçası olan firma, ürettiği birbirinden güzel kaplarla bu yazı rahat geçirmenizi sağlıyor.
Bu görmüş olduğunuz ekose mor kap, çok modern ve şık görünmüyor mu? Yılın moda renklerine sahip kaplar, çağdaş modacıların yepyeni tasarımlarıyla birleşiyor. Ekose detaylı kap da, sezon trendlerindeki bütün özellikleri kendisinde toplamıştır. Pantolonla kombinleyeceğiniz bu kap; şirin görünmenizi sağlayacak, spor bir şıklığa da imza atmış olacaksınız. Babet ve spor ayakkabı ile sade görünümlü bir çanta; zerafetinizi arttıracaktır.
Neon renkli ürünlerden hoşlanmayan hanımlar, daha klasik modellere yönelmektedir. Bu cepleri düğmeli kap, vizon renginin tüm güzelliğini yansıtmıştır. Sadece yaz aylarında değil, bahar aylarında da severek kullanacağınız bu kap ile, modern tarzınızı ortaya koyacaksınız. İster topuklu ayakkabıyla, isterseniz de babetlerle giyebileceğiniz kaplar, farklı renk ve beden ölçülerinde üretilmektedir. Kapları, genellikle pantolonlarla kullanmayı tercih eden tesettürlü hanımlar, uygun fiyatların yer aldığı ürünler arasından seçim yaparak gardoplarındaki kap eksikliklerini tamamlayabilirler.
Kırmızının en güzel tonunda üretilmiş bu hakim yaka kap, sizi olduğunuzdan daha feminen ve hoş gösterecektir. Kırmızı topuklu ayakkabıyla çarpıcı bir kombin yaratılan kap ile diğer hanımlar arasında fark yaratabilirsiniz. Siyah pantolonun verdiği o asil görüntü, şıklığınızın en büyük tamamlayıcısı olacaktır. Hoş bir çanta ve küçük zarif takılarla, harikalar yaratabilirsiniz. Siyah eşarbın yanı sıra, kullanabileceğiniz kırmızı renkte bir eşarp da, farklı bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

UCUZ E-TESETTÜR Giyim Siteleri / E Tesettür Giyim Siteleri

Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa aynı zamanda modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ucuz  e-tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir.  Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ                                             Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ SİTENİN AVANTAJLARI:  - KAPIDA ÖDEME, havale, Kredi kartı ile TAKSİTLİ ödeme kolaylığı - İade Garantisi: Beğenmediğiniz ürünü 7 gün içerisinde ÜCRETSİZ olarak İADE edebilirsiniz . - Bedava Kargo - Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim

En Popüler Alışveriş Siteleri Listesi | Popüler Alışveriş Siteleri Listesi

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz POPÜLER ALIŞVERİŞ SİTELERİ LİSTESİ Modanisa   Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim  Sitesi (bedava kargo, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme %70′e varan indirim)   Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş  ucuz  e tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen bir sitedir.  Ucuz Tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen, kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bu  ucuz e tesettür giyim sitelerinde  bulabilirler.  Sizin için seçtiğimiz bu siteden bazı tesettür elbise modellerini sunuyoruz. Hepsi ve daha fazlası için TIKLAYINIZ Sizin için seçtiğimiz en uygun  Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz İyi Alışverişler En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden COLİNS Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar <<Siteye GİT

KAPIDA ÖDEMELİ giyim | Kapida ödemeli giyim

Bu yazımızda  Kapıda ödemeli giyim alışveriş sitelerini tanıtacağız . İlk sitemiz; Modanisa  Kapıda ödemeli giyim ve ücretsiz iade garantisi ve bedava kargo imkanları ile   tesettür giyimin yeni adresi Modanisa kadınlara özel giyim, aksesuar ve tesettür modası üzerine kapıda ödemeli giyim sitesidir. Modanisa'da modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş  tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir. SİTENİN AVANTAJLARI:  -  Kapıda ödeme kolaylığı -  İade Garantisi:  Beğenmediğiniz ürünü 7 gün içerisinde  ÜCRETSİZ  olarak  İADE  edebilirsiniz . -  Bedava Kargo (100 TL üzeri) - Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim Tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen, kapıda ödemeli giyim seçeneği ile kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçeneği bu sitede bulabilirler. Modanisa'dan ev içi ve ev dışı günlük giyim seçenekleri yanında abiye, gelinlik, mezuniyet kıyafeti seçeneklerini de kapıda ödemeli olarak bu sitede