Ana içeriğe atla

Kapalı (Tesettür) Mayo-Eşofman-Küpe-Kolye-Yüzük

Modanisa.comModanisa.com
BaşörtüGiyimDış GiyimBüyük BedenDenizAksesuarİç Giyimİndirimli Ürünler
Modanisa.com
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Kapalı Mayo, Eşofman
Modanisa.com, tesettürlü hanımlar için özel olarak hazırlanan bu çok özel kapalı mayo koleksiyonlarından ürünleri özenle seçti ve bünyesine aldı!
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Küpe, Kolye, Yüzük
Kıyafetlerinizi tamamlamak ve stilinizi daha çarpıcı kılmak için Modanisa Aksesuar bölümü altında yer alan göz alıcı yepyeni takı modellerimize mutlaka göz atmanızı öneririz.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Etek
Modanisa firmasında yer alan Leila markası da, bu talebe yönelik farklı ve çekici etek türleriyle, sizin karşınıza çıkmaktadır.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com

Belden Büzgülü Etek Modası

Tesettür modasını yakından takip eden genç ve güzel hanımlar, birçok kişinin etek konusunda, belden büzgülü etek modellerini tercih ettiğini duymuşlardır. Modanisa firmasında yer alan Leilamarkası da, bu talebe yönelik farklı ve çekici etek türleriyle, sizin karşınıza çıkmaktadır. Etek alışverişi yapmayı düşünüyorsanız; bu kullanışlı ve rahat uzun eteklerin desenlerini, mutlaka görmelisiniz.
Belden büzgülü çiçek desenli etek; burada da görüldüğü gibi şık bir babet ve renkli bir bluzla, kombinlenebilir. Vizon renginde olan etek, her beden ölçüsüne sahip hanım tarafından tercih edilebilir.Kapalı hanımlar için üretilen bu çağdaş kesimli etek, gün içerisinde rahatça kullanabileceğiniz bir modele sahiptir.
Puantiyeli belden büzgülü etek, son dönemde moda olan pudra renginde üretilmiştir. Kemer ya da kuşak bağlamak zorunda olmadan kullanabileceğiniz etekler, cıvıl cıvıl renk ve desenleriyle yazı, ayağınıza getirmiştir. Kullanımı kolay olan şık bu etekleri, iş yeri ve evlerinizde misafir ağırlarken kullanabilirsiniz.
Belden büzgülü şifon etek, şıklığınızı ön plana çıkaracak kaliteli bir üründür. Açık renkte üretilmiş olan bu etekler, taze, dinamik ve hoş görünmenizi sağlar. Modern yaklaşımları seven kapalı hanımlar; bu yaz bu eteklere, gardroplarında geniş bir yer ayıracak gibi görünüyorlar.
Belden büzgülü yıldızlı şifon etek, açık renk astarı ve üzerine koyu renk şifonuyla, harika bir tarz yakalamanızı sağlayacaktır. Yıldız deseninin uygulandığı bu koyu eteği, birçok farklı yerde kullanabilirsiniz. Babet ya da topuklu ayakkabıyla rahatça kullanabileceğiniz etek, güzelliğinizi ortaya çıkaracaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

UCUZ E-TESETTÜR Giyim Siteleri / E Tesettür Giyim Siteleri

Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa aynı zamanda modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ucuz  e-tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir.  Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ                                             Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ SİTENİN AVANTAJLARI:  - KAPIDA ÖDEME, havale, Kredi kartı ile TAKSİTLİ ödeme kolaylığı - İade Garantisi: Beğenmediğiniz ürünü 7 gün içerisinde ÜCRETSİZ olarak İADE edebilirsiniz . - Bedava Kargo - Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim

En Popüler Alışveriş Siteleri Listesi | Popüler Alışveriş Siteleri Listesi

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz POPÜLER ALIŞVERİŞ SİTELERİ LİSTESİ Modanisa   Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim  Sitesi (bedava kargo, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme %70′e varan indirim)   Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş  ucuz  e tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen bir sitedir.  Ucuz Tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen, kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bu  ucuz e tesettür giyim sitelerinde  bulabilirler.  Sizin için seçtiğimiz bu siteden bazı tesettür elbise modellerini sunuyoruz. Hepsi ve daha fazlası için TIKLAYINIZ Sizin için seçtiğimiz en uygun  Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz İyi Alışverişler En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden COLİNS Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar <<Siteye GİT

internetten anket doldurarak para kazanma | internetten anket doldurarak para kazanma yöntemi dogru mu?

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA Birçok firma ürünleri hakkında kullanıcılardan geri bildirim alabilmek adına online anket şirketleri üzerinden çeşitli anketler düzenletiyor. Düzenlenen anketler sonucunda firmalar pazar stratejilerini belirliyor. Firmalar için tüketicilerin alışveriş yaparken neler düşündüğü ve hangi markayı neden tercih ettiği gibi bilgiler çok önemli bir yer tutuyor. Yapılan anketler sonrasında ortaya çıkan sonuca göre firmalar stratejilerini geliştirerek pazar payını arttırmayı hedefliyorlarmış. Online anket şirketlerinden aldığı verileri değerlendiren firmalar, verileri inceledikten sonra stratejilerini veriler doğrultusunda değiştirerek kar paylarını önemli derecede arttırıyor. Yani sizin görüşünüz firmalar için çok önemli bir yer tutuyor. Online anket şirketlerinin düzenlediği anketlere katılım sağlayarak para kazanmanız mümkün. Sektörde yüzlerce anket şirketi bulunmakla beraber, bu anket şirketleri sürekli anket dolduracak kişilere ihtiyaç duyuyor