Ana içeriğe atla

Modanisa Hediye Ceki | Pardesu-Ferace-Tunik Modanisa Hediye Ceki

Modanisa.comModanisa.comModanisa.com
BaşörtüGiyimDış GiyimBüyük BedenDenizAksesuarİç Giyimİndirimli Ürünler
Modanisa.com
Modanisa.com
Modanisa.com
Zernişan ürünlerinde %10 indirim fırsatıBeğen Kazan >>
Modanisa.com
Modanisa.com
59.90 TL' den başlayan fiyatlar
Modanisa.com
Pardesü, Ferace, Tunik
Çeşitli renk seçenekleri ve detayları ile sonbahar modasının gözde kıyafetleri arasında yer alan kaplar, şık tasarımları ile tesettür modasının öncülerinden.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Bluz, Gömlek, Tunik
Modanisa farkıyla, zarafetinize zarafet katacak kıyafetlerden oluşan koleksiyonuyla Tuncay markasına bir bakalım.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com

Zarif Kıyafetler

Zarafet bir kadında olması gereken güzel yönlerden bir tanesidir. Şıklığınız ve zarafetiniz ile bir adım önde olabilirsiniz. Kuğu gibi zarif görünmek ise seçeceğiniz kıyafete göre şekilleniyor. Bu yüzden seçeceğiniz kıyafetler bir hayli önem taşıyor. Modanisafarkıyla, zarafetinize zarafet katacak kıyafetlerden oluşan koleksiyonuyla Tuncay markasına bir bakalım.
Bluz modelleri ile şık ve zarif gözükmeniz bir hayli kolay. Son zamanlarda birbirinden şık bluzlar oldukça gözde. Tesettür modası içerisinde bluzlar geniş bir yer kaplıyor. Yukarıda görmüş olduğumuz önü güpürlü bağcıklı bluz ile, yazı boyunca anlatmış olduğumuz şıklığı ve zarafeti görmeniz mümkün. Bluzun yeşil renkte oluşu ise ayrı bir güzellik katmış. Bu yeşil bluzu krem veya toprak tonlarıyla tamamlayabilirsiniz. Krem uzun etek, kahverengi bir ayakkabı ve çanta tercih edebilirsiniz. Yukarıdaki gibi bir şal kullanmanız ise şıklığınızı tamamlayacaktır.

Son zamanlarda peplum, zarafeti gösteren modeller arasında yerini almış durumda. Görselde görmüş olduğunuz katlı peplum bluz bu zarafeti gözler önüne seriyor. Beyaz olması ise ayrı bir avantaj. Siyah etek, beyaz bluz uyumu şık ve zarif gözükmenizi sağlıyor. Seçmiş olduğunuz şalın rengiyle uyumlu bir ayakkabı tercih ederek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.  Aynı zamanda bu bluz takı da istiyor. İnce zarif bir bilezik veya küçük taşlı bir yüzük takabilir ve kuğu zarafetine ulaşabilirsiniz.

Bluz şıklığı ile devam ediyoruz. Yakası büzgülü kolu volanlı bluz tasarımıyla bir hayli göz dolduruyor. Kollarındaki volanlar bluza şıklık kazandıran en önemli detaylardan birisi. Siyah klasik kesim uzun etek ile birlikte oldukça şık gözükebilirsiniz. Siyah yerine lacivert etek de tercih edebilirsiniz. Etekteki renk seçiminizi yaptıktan sonra buna uyumlu şal, çanta ve ayakkabınızı seçmeniz yerinde olacaktır.
Lacivert, önü fırfırlı bluz ise bluz modelleri arasında şık modellerden birisi. Yukarıdaki gibi birbirine yakın renklerle de tamamlayabileceğiniz bu bluzu farklı şekillerde de giyebilirsiniz. Klasik bir seçim yapmak isteyenler siyah, lacivert uyumunu rahatlıkla kullanabilirler. Özellikle, resmi bir yere gidecekseniz klasik bir seçim yapmanız daha iyi olabilir. Klasik siyah bir çanta ile bu görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

UCUZ E-TESETTÜR Giyim Siteleri / E Tesettür Giyim Siteleri

Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa aynı zamanda modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ucuz  e-tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir.  Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ                                             Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ SİTENİN AVANTAJLARI:  - KAPIDA ÖDEME, havale, Kredi kartı ile TAKSİTLİ ödeme kolaylığı - İade Garantisi: Beğenmediğiniz ürünü 7 gün içerisinde ÜCRETSİZ olarak İADE edebilirsiniz . - Bedava Kargo - Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim

En Popüler Alışveriş Siteleri Listesi | Popüler Alışveriş Siteleri Listesi

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz POPÜLER ALIŞVERİŞ SİTELERİ LİSTESİ Modanisa   Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim  Sitesi (bedava kargo, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme %70′e varan indirim)   Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş  ucuz  e tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen bir sitedir.  Ucuz Tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen, kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bu  ucuz e tesettür giyim sitelerinde  bulabilirler.  Sizin için seçtiğimiz bu siteden bazı tesettür elbise modellerini sunuyoruz. Hepsi ve daha fazlası için TIKLAYINIZ Sizin için seçtiğimiz en uygun  Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz İyi Alışverişler En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden COLİNS Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar <<Siteye GİT

internetten anket doldurarak para kazanma | internetten anket doldurarak para kazanma yöntemi dogru mu?

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA Birçok firma ürünleri hakkında kullanıcılardan geri bildirim alabilmek adına online anket şirketleri üzerinden çeşitli anketler düzenletiyor. Düzenlenen anketler sonucunda firmalar pazar stratejilerini belirliyor. Firmalar için tüketicilerin alışveriş yaparken neler düşündüğü ve hangi markayı neden tercih ettiği gibi bilgiler çok önemli bir yer tutuyor. Yapılan anketler sonrasında ortaya çıkan sonuca göre firmalar stratejilerini geliştirerek pazar payını arttırmayı hedefliyorlarmış. Online anket şirketlerinden aldığı verileri değerlendiren firmalar, verileri inceledikten sonra stratejilerini veriler doğrultusunda değiştirerek kar paylarını önemli derecede arttırıyor. Yani sizin görüşünüz firmalar için çok önemli bir yer tutuyor. Online anket şirketlerinin düzenlediği anketlere katılım sağlayarak para kazanmanız mümkün. Sektörde yüzlerce anket şirketi bulunmakla beraber, bu anket şirketleri sürekli anket dolduracak kişilere ihtiyaç duyuyor