Ana içeriğe atla

Modern Tesettur Giyim Buyuk Beden-Pantolon-Elbise-Esarp | Buyuk Beden Tesettur Elbise-Pantolon-Esarp


Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Büyük Beden Tunik
Büyük beden söz konusu olduğunda size yüzlerce seçenek sunan MyLife, uygun fiyatlarıyla şimdi Modanisa vitrinlerinde
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com

Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
İpek Eşarplar
Sarar'ın 2013 eşarp koleksiyonu oldukça ilgi çekici. Sezonun en güzel renklerinin yanı sıra  kırmızı lacivert beyaz kombinli eşarplarını çok beğeneceksiniz.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Elbise, Pantolon, Etek
İşte siz değerli hanımlara, Los Banditos kalitesiyle değişik tarzlarda üretilen modern ve estetik pantolon çeşitleri sunuyoruz.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com

Farklı Pantolon Modelleri

Pantolon, her yaştan hanım tarafından en çok kullanılan kıyafetlerden biridir. Tesettürü bir yaşam biçimi olarak benimsemiş genç hanımların, birçok farklı modeldeki pantolonlara ayrı bir ilgisi olduğu gözlemleniyor. Eşarplarıyla aynı renkte pantolonlar seçip, çarpıcı bir etki yaratmayı hedefliyorlar. Kullanım açısından da etekten daha rahat olan pantolonları, yaz ya da kış farketmeksizin her mevsimde severek kullandıklarını görüyoruz. İşte siz değerli hanımlara, Los Banditos kalitesiyle değişik tarzlarda üretilen modern ve estetik pantolon çeşitleri sunuyoruz. Los Banditos’un çağdaş hanımlar için ürettiği bu harika tasarımlar için, Modanisa vitrinine uğramanız yeterli olacaktır.

Siyah, her zaman asilliği ve sade bir duruşu temsil eder. Hanımların da gerek fazla kilolarını göstermediği için, gerekse de bu renkle daha rahat kombin yapabildikleri için, siyah renkli kıyafetlere ağırlık verdikleri görülüyor. Bu şalvar pantolon, babet ve uzun kollu bir bluzle, size istediğiniz mekana gidebilme kolaylığı sağlıyor. İçinde rahat hareket edeceğiniz bu şalvar pantolonlar, modasını uzun süre devam ettirecek gibi görünmektedir.
Babet ya da spor ayakkabı ile giyebileceğiniz beli bağlamalı pantolon, birçok farklı renkte bluz ve tunikle kombinlenebilir. Daha çok günlük şıklığa hitap eden pantolon modelinin, her bedeni bulunmaktadır. Elinize alacağınız spor, ufak bir çantayla, yürüyüşe çıkabilir, dostlarınıza buluşmaya gidebilirsiniz. Pantolonunuzun bu geniş ve hoş kesmi, çevrenizdeki herkes tarafından beğenilecektir.

Astarsız olan bu ürün, %100 pamuktur. Bileklerinde bağcıklar bulunan şal kuşaklı pantolon, farklı tarzda pantolon modelleri arayanlar için harika bir seçenek olacaktır. Siz de bu pantolonu babet rahatlığıyla bütünleştirebilirsiniz. Bu pantolonun sahibi olmak için çok zayıf olmanıza gerek yoktur. Her beden ölçüsüne sahip hanım için, farklı renklerde çeşitleri bulunmaktadır. Belindeki kuşağın renginde bir çantayla yapacağınız kombinle, katılacağınız ortamdaki en şık hanım siz olabilirsiniz. Tesettürlü hanımlar, uygun fiyatlı bu ürünleri sakın kaçırmayın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

UCUZ E-TESETTÜR Giyim Siteleri / E Tesettür Giyim Siteleri

Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa aynı zamanda modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ucuz  e-tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir.  Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ                                             Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ SİTENİN AVANTAJLARI:  - KAPIDA ÖDEME, havale, Kredi kartı ile TAKSİTLİ ödeme kolaylığı - İade Garantisi: Beğenmediğiniz ürünü 7 gün içerisinde ÜCRETSİZ olarak İADE edebilirsiniz . - Bedava Kargo - Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim

En Popüler Alışveriş Siteleri Listesi | Popüler Alışveriş Siteleri Listesi

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz POPÜLER ALIŞVERİŞ SİTELERİ LİSTESİ Modanisa   Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim  Sitesi (bedava kargo, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme %70′e varan indirim)   Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş  ucuz  e tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen bir sitedir.  Ucuz Tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen, kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bu  ucuz e tesettür giyim sitelerinde  bulabilirler.  Sizin için seçtiğimiz bu siteden bazı tesettür elbise modellerini sunuyoruz. Hepsi ve daha fazlası için TIKLAYINIZ Sizin için seçtiğimiz en uygun  Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz İyi Alışverişler En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden COLİNS Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar <<Siteye GİT

internetten anket doldurarak para kazanma | internetten anket doldurarak para kazanma yöntemi dogru mu?

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA Birçok firma ürünleri hakkında kullanıcılardan geri bildirim alabilmek adına online anket şirketleri üzerinden çeşitli anketler düzenletiyor. Düzenlenen anketler sonucunda firmalar pazar stratejilerini belirliyor. Firmalar için tüketicilerin alışveriş yaparken neler düşündüğü ve hangi markayı neden tercih ettiği gibi bilgiler çok önemli bir yer tutuyor. Yapılan anketler sonrasında ortaya çıkan sonuca göre firmalar stratejilerini geliştirerek pazar payını arttırmayı hedefliyorlarmış. Online anket şirketlerinden aldığı verileri değerlendiren firmalar, verileri inceledikten sonra stratejilerini veriler doğrultusunda değiştirerek kar paylarını önemli derecede arttırıyor. Yani sizin görüşünüz firmalar için çok önemli bir yer tutuyor. Online anket şirketlerinin düzenlediği anketlere katılım sağlayarak para kazanmanız mümkün. Sektörde yüzlerce anket şirketi bulunmakla beraber, bu anket şirketleri sürekli anket dolduracak kişilere ihtiyaç duyuyor