Ana içeriğe atla

TESETTÜRLÜ RESMİ GİYİM ELBİSE MODELLERİ - TESETTÜR İLE MODAYI BİR ARAYA GETİRMEK

Yeni mezun olup iş görüşmesi yapan biri misiniz? Tebrikler! Ya da bir süre izin verdikten sonra işe geri dönen biri olabilirsiniz ve iş görüşmeniz sırasında ve her gün işyerinde giyebileceğiniz en son resmi giyim trendleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekebilir. 

Ya da resmi kıyafetleri sevebilir ve en son alışverişe gittiğinizde başörtüsü mağazasızdan satın aldığınız son moda başörtüsü ile eşleştirmek isteyebilirsiniz. Hangi kıyafetin resmi, neyin gündelik olduğunu bulmak ve sonra bir başörtüsü ile neyin iyi görüneceğine karar vermek yorucu bir iş olabilir.

 

Neyse ki, mütevazı bir resmi giyim ve onu bir başörtüsü ile nasıl şekillendireceğimiz için bir kopya kağıdı hazırladık. Genellikle, gösterişli kalem etekleri, akıllı blazerler ve ipek kombinezonlar cilalı, zahmetsiz şık bir görünüm elde etmenin yoludur. Öğrenmeniz gereken tek şey, bu kıyafetleri başörtülerinizle nasıl eşleştireceğinize dair bazı yönergelerdir.




Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ucuz e tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir. Ucuz Tesettür giyim siteleri arasında önde gelen, kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bu ucuz e tesettür giyim sitelerinde bulabilirler. 
Sizin için seçtiğimiz bu siteden bazı tesettür elbise modellerini sunuyoruz.

 

Aslında, doğru kıyafeti nasıl seçeceğiniz ve resmi kıyafetle nasıl görünmek istediğinizle ilgili olarak ne bekleyeceğiniz konusunda bazı basit ve kolay püf noktaları bilmeniz gerekir. Resmi görünümü sallamak için bu kıyafet fikirlerine göz atın! 


<En Popüler Alışveriş Siteleri için Tıklayın>

 

Kalem Etek Görünümü

 

Bir kalem etek kesinlikle modadaki en zamansız silüetler arasında ve iyi nedenlerle. Hemen hemen her figürde doğru giyildiğinde gurur verici bir görünüm verir. Gömme gömlek veya kuşaklı bir ceket ile eşleştirebilirsiniz.

 

Siyah kalem etek, bir gardırop elyafıdır ve kadınsı bir resmi görünüm elde etmek için eşleşen bir ceketten blazere kadar her şeyle giyilebilir. Benzer renkte bir üst ve alt seçin ve genel görünümünüzü tamamlamak için zıt bir başörtüsü seçin. Tamamen siyah için giderken, çok rahatlatıcı ve resmi görünen ve tesettür mağazamızda kolayca bulunabilen çıplak bir başörtüsü seçebilirsiniz.

Ayrıca zarif bir üst ile eşleştirilmiş ekose etekleri veya siyah kalem etekle gömülü beyaz bir gömlek de deneyebilirsiniz.

 

 

Blazer Bakışı

 

Blazer, resmi kıyafetler söz konusu olduğunda her zaman yeşil bir parçadır. Bu giysinin en büyük avantajı, çeşitli şekillerde şekillendirilebilmesidir. Ve moda ile deney yapmaya gelince, sınır yoktur.

 

Baskılı bir üste gidebilir ve düz renkli bir blazer ve rahat bir kot pantolonla eşleştirebilirsiniz. Görünümü tamamlamak için şık bir çift topuklu ayakkabı ve ceketinize uygun bir başörtüsü ekleyin. Resmi tarzda bir saat takmayı asla unutmayın.

 

Altına beyaz bir gömlek varken koyu mavi veya siyah blazer giyilebilir. Ayrıca pastel renkli bir blazer ceket tercih edebilir ve onu pastel renkli bir başörtüsü ile eşleştirebilirsiniz. Pastel renkli başörtüler, kasabanın konuşmasıdır ve her türban mağazasında en popüler başörtüsü türlerinden biridir.

 

Bazı moda blog yazarları ve etkileyiciler, blazerleri vintage tarzı bir kot pantolon gibi beklenmedik ve zıt parçalarla eşleştiriyor.

 

<En Popüler Alışveriş Siteleri için Tıklayın>

 

Resmi Takım Görünümü

 

Daha önce bir ofiste çalıştıysanız, bir şirket toplantısına katıldıysanız veya profesyonel bir görüşme yaptıysanız, resmi giyinmenin zorluğunu anlayacaksınız. Profesyonellik ve stil arasında mükemmel dengeyi kurmanın zor olduğu iş kıyafetleri her zamankinden daha kafa karıştırıcı.

 

Neyse ki, bir kadının aynı zamanda profesyonel, şık ve mütevazı görünmesini sağlayan akıllı takım elbise seçeneğimiz var. Hem modaya uygun hem de zarif olan tamamen gri, siyah veya mavi bir takım elbise tercih edebilirsiniz. Daha çağdaş bir şey seçebilir ve pastel pembe veya pastel yeşil gibi çok rahatlatıcı ve şık görünen pastel renkli bir takım elbise tercih edebilirsiniz. Altına beyaz bir gömlek giyin ve görünümü eşleşen veya çıplak bir başörtüsü ve iyi bir çift topuklu ayakkabı ile tamamlayın.

 

Tüm tesettür mağazaları arasında yine çok popüler olan baskılı tesettürlü beyaz resmi bir takım elbise de giyebilirsiniz. Bu görünümü tamamlamak için ihtiyacınız olan tek şey şık bir çanta ve minimal mücevher. 

 


Koordinat Seti Görünümü

 

Koordinat setleri veya eşleştirme setleri, pazarı ve çevrimiçi mağazaları yöneten yeni bir trend. Temelde aynı kumaşla ve aynı baskıda yapılan bir üst ve alt kısımdır. Gerçekten süper şık, muhteşem görünüyor ve sizi eksiksiz gösteriyor.

 

Bu tür setler sadece resmi giyimde popüler olmakla kalmaz, aynı zamanda kadınlar tarafından partilerde, gündelik günlerde ve büyük etkinlikler için de giyilir. Modada kesinlikle favori bir mecaz haline geldiler. Koordinat setleri, özel ofis veya kokteyl elbisesinden daha çok yönlü, tulumlardan daha işlevsel, bir pantolon takımından potansiyel olarak daha az kurumsal ve baştan ayağa bir görünüme uzun vadeli bağlılık olmadan baskılar ve parlak renkler sunmanın bir yolu.

 

Koordinat setini bir üst ve pantolon veya kalem etekle deneyebilirsiniz. Her iki görünüm de resmi kıyafet olarak harika görünecek. Bu görünümü tamamlamak için şık bir askı çantası, akıllı bir çift gözetleme parmağı ve bir saat ekleyin. Bu görünüm oldukça modern ve diğer görünümlerden farklı olduğu için tesettür tarzını da deneyebilirsiniz. Tesettür mağazamızda kolayca bulunabilen türbanlı bir başörtüsü takmayı deneyin.

 

Yani şimdi bir başörtüsü ile elde edebileceğiniz bazı görünümler hakkında bilgi sahibi olduğunuzda, gardırobunuzda ihtiyacınız olan bazı resmi zımbaları da bilmeniz gerekir.

 

  • İyi yapılmış bir blazer
  • Şık ve sofistike bir elbise
  • Saat gibi güzel, profesyonel bir aksesuar
  • Rahat ve uygun iş pantolonları
  • Tüm gün rahatça yürüyebileceğiniz alçak topuklu ayakkabılar
  • Geniş ve kaliteli bir çanta
  • Temel, çok yönlü bir tişört
  • Sıcak ve resmi bir hırka
  • Ve tabii ki, modaya uygun başörtüsü!

 

Bu zımba telleri ile pek çok resmi görünüm elde edebilirsiniz. Şık bir şekilde stil vermek için çok paraya sahip olmanıza gerek yok. Sadece sahip olduğunuz şeyle gurur duyun ve dünyaya çıktığınızda en iyi yüzünüzü takın.


<En Popüler Alışveriş Siteleri için Tıklayın>

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

UCUZ E-TESETTÜR Giyim Siteleri / E Tesettür Giyim Siteleri

Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa aynı zamanda modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ucuz  e-tesettür giyim siteleri arasında önde gelen bir sitedir.  Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ                                             Hepsi ve daha fazlası için  TIKLAYINIZ SİTENİN AVANTAJLARI:  - KAPIDA ÖDEME, havale, Kredi kartı ile TAKSİTLİ ödeme kolaylığı - İade Garantisi: Beğenmediğiniz ürünü 7 gün içerisinde ÜCRETSİZ olarak İADE edebilirsiniz . - Bedava Kargo - Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim

En Popüler Alışveriş Siteleri Listesi | Popüler Alışveriş Siteleri Listesi

Güvenle alışveriş yapabileceğiniz POPÜLER ALIŞVERİŞ SİTELERİ LİSTESİ Modanisa   Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim  Sitesi (bedava kargo, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme %70′e varan indirim)   Modanisa kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda üzerine tesettür giyim sitesidir. Modanisa modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş  ucuz  e tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen bir sitedir.  Ucuz Tesettür giyim siteleri  arasında önde gelen, kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar ve genç kızlar kendi giyim tarzlarına uygun yüzlerce seçenek bu  ucuz e tesettür giyim sitelerinde  bulabilirler.  Sizin için seçtiğimiz bu siteden bazı tesettür elbise modellerini sunuyoruz. Hepsi ve daha fazlası için TIKLAYINIZ Sizin için seçtiğimiz en uygun  Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz İyi Alışverişler En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden COLİNS Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar <<Siteye GİT

internetten anket doldurarak para kazanma | internetten anket doldurarak para kazanma yöntemi dogru mu?

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA Birçok firma ürünleri hakkında kullanıcılardan geri bildirim alabilmek adına online anket şirketleri üzerinden çeşitli anketler düzenletiyor. Düzenlenen anketler sonucunda firmalar pazar stratejilerini belirliyor. Firmalar için tüketicilerin alışveriş yaparken neler düşündüğü ve hangi markayı neden tercih ettiği gibi bilgiler çok önemli bir yer tutuyor. Yapılan anketler sonrasında ortaya çıkan sonuca göre firmalar stratejilerini geliştirerek pazar payını arttırmayı hedefliyorlarmış. Online anket şirketlerinden aldığı verileri değerlendiren firmalar, verileri inceledikten sonra stratejilerini veriler doğrultusunda değiştirerek kar paylarını önemli derecede arttırıyor. Yani sizin görüşünüz firmalar için çok önemli bir yer tutuyor. Online anket şirketlerinin düzenlediği anketlere katılım sağlayarak para kazanmanız mümkün. Sektörde yüzlerce anket şirketi bulunmakla beraber, bu anket şirketleri sürekli anket dolduracak kişilere ihtiyaç duyuyor